Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

A zalaegerszegi városközpont közelében épít lakásokat a ZÁÉV

A zalaegerszegi városközpont közelében épít lakásokat a ZÁÉV

A Favorit Lakópark Kft. a Kerámia lakópark korábbi ütemeinek sikeres lezárását követően újabb épületeket fejleszt a zalaegerszegi Kerámia lakóparkban. A most zajló munkák során a Kerámia utcában található lakópark meglévő társasházai két újabb épülettömbbel egészülnek ki, amelyeket a ZÁÉV Zrt. kivitelez.

A harmadik ütemben a lakópark C és D épületét építik fel, ezáltal 30 darab változatos méretű lakás jön létre. A kivitelező vállalat honlapján hangsúlyozzák: a zalai város központi részében a lakópark kedvező infrastruktúrális ellátottsággal bír. Ennek megfelelően élelmiszerbolt, bevásárló központ, játszótér, kulturális- és közigazgatási intézmények  a mindennapi tevékenységeket.


Két nagyobb alapterületű penthouse lakás is létesül

A bejegyzésből az is kiderül, a két épülettömb 3 emeletes lesz, alagsori teremgarázzsal és magasföldszinttel kialakítva. A lépcsőházakban emeletenként 4 darab, két égtájolású változatos méretű lakás, a C épület negyedik emeletén pedig 2 darab három égtájolású nagyobb alapterületű penthouse lakás létesül.

A körbekerített telken belüli parkolást az alagsori teremgarázs és felszíni beálló biztosítja, ahol kialakításra kerül továbbá külön megvásárolható saját tároló, közös kerékpár tároló, kerti és takarítóeszközök tárolására kialakított tárolóhelyiség. A harmadik ütem két épülete között a közös behatjású garázsszint felett tetőterasz és tetőkert is létesül.

A lakások értékesítése is megkezdődött, melyekről bővebb tájékoztatást a közelmúltban elindult a weboldalon találhatnak az érdeklődők.