Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Barnamezős beruházásban válik Tudásközponttá Szekszárd volt laktanyája

Barnamezős beruházásban válik Tudásközponttá Szekszárd volt laktanyája

Szekszárdon bokrétaünnepséget tartottak a város Tudásközpontjaként megvalósuló új interaktív könyvtár és levéltár épületénél. Az elhagyatott laktanyából létrejövő intézményt a ZÁÉV Zrt. kivitelezi a Beruházási Ügynökség BMSK Zrt. fejlesztésében.

A projekt lehetővé teszi az Illyés Gyula Megyei Könyvtár és a Magyar Nemzeti Levéltár Tolna Megyei Levéltára közös épületben történő elhelyezését. Az épület engedélyes és kiviteli terveit az Építész Alkotóműhely Kft. készítette.

Fotók: Láng Péter/magyarepitok.hu


A beruházásban egy teljeskörűen akadálymentesített, többfunkciós, „L” alakú építményt alakítanak ki 3500 négyzetméteres bruttó alapterülettel. A központot többek közt 200 fős előadóval, kétemeletes tömörraktárral és 62 parkolóval látják el - ahogy az a projektet részletesen bemutató cikkünkből is kiderült.


A ZÁÉV két hónappal lekörözte az ütemtervet

A bokrétaavató ünnepen Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára elmondta, egy kutatás kimutatta, hogy soha annyi kulturális beruházás nem volt még Magyarországon, mint az elmúlt tíz évben. Hozzátette, a fejlesztések fele a vidéki településekre irányul.

Horváth István, Tolna megyei országgyűlési képviselő beszédében külön köszönetet mondott a kivitelező ZÁÉV-nek a szakszerű és az ütemtervet jócskán meghaladó kivitelezését. „A beruházás tavaly augusztusban kezdték el, hét hónap alatt lett szerkezetkész, ez azt jelenti, hogy két hónappal van az ütemterv előtt a fejlesztés” – hangsúlyozta a politikus.