Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Elérte legmagasabb pontját a nagyszabású zalai hadiipari gyár

Elérte legmagasabb pontját a nagyszabású zalai hadiipari gyár

Sikeresen lezajlott a zalaegerszegi Rheinmental beruházás gyárépületének bokrétaünnepsége pénteken – az ünnepélyes eseményen munkatársunk az elkészült szakaszokat is körbejárhatta. Az eseményen részt vett Deák Gábor a ZÁÉV Zrt. igazgatóságának elnöke, illetve Dormán József a ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója is.

A bokrétát egy helikopter emelte a helyére.
Fotók: Erdei Mihály - magyarepitok.hu

A mintegy 60 milliárd forintból épülő Lynx-üzem az új high-tech védelmi iparág megteremtésének egyik jelentős pillére.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk: a fejlesztés magasépítési munkálatait a ZÁÉV Építőipari Zrt., illetve a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kivitelezi, a beruházás monolit szerkezetépítési feladatait pedig alvállalkozóként a MOST-ÉPKER Kft. végzi a ZalaZone járműipari tesztpálya szomszédságában.

A projekt ütemterv szerint haladt, így a 2023-ban üzembe álló épületegyüttes, mely a járványhelyzet ellenére is folyamatosan épült, elérte legmagasabb pontját.

 

25 tonnás daruk dolgoztak a helyszínen

A mintegy 14 méter belmagasságú Lynx-gyárban közel 300 oszlopot állítottak fel a közelmúltban. A csarnokban 10 és 25 tonnás daruk mozgatták az alkatrészeket.

A csaknem 60 hektáros területen épülő Lynx-üzem gyártócsarnoka Zala megyében az egyik legnagyobb méretű lesz a több mint 25 ezer négyezetméteres alapterületével.

Kelemen Csaba a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. igazgatóságának elnöke korábban kifejtette lapunknak: „Olyan együttműködést lehet tapasztalni a projektben, ami mintaértékű. Minden szereplő mindent elkövet, hogy a beruházás elkészüljön, hiszek ebben, hogy ez a közös erőfeszítés eredményes lesz." Továbbá köszönetét fejezte ki, hogy a társaságuk egy kiváló csapat része lehet egy ilyen kiemelkedő volumenű fejlesztésben.