Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Ezzel a videóval bejárhatjuk a legnagyobb magyar megújult otthonát

Ezzel a videóval bejárhatjuk a legnagyobb magyar megújult otthonát

A Magyar Építők stábja is bejárta a Fertődi Zrt.-ZÁÉV Zrt. konzorcium kivitelezésében megújult nagycenki Széchenyi-kastélyt.  A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében elvégzett projektben a barokk épületegyüttesben az Öregkastély, a Széchenyi-szárny, a Virágház, a Pandúrházak, valamint a kastélypark újult meg.

A Győr-Moson-Sopron megyében található kastély hazánk egyik legnevezetesebb műemléke, miután a Széchenyi-család történelemformáló személyiségeinek volt az otthona. Többek közt Gróf Széchenyi István is részben itt nevelkedett, akinek alkotásait a kastély emeletén számos dokumentum, tárgy modell és makett segíti megismerni.

Korábbi sajtóhírek szerint Széchenyi István kora óta nem volt példa ilyen mértékű fejlesztésekre a 2016-ban nemzeti emlékhellyé nyilvánított kastély-együttesben.