Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Így halad a zalaegerszegi uszoda építése - galéria

Így halad a zalaegerszegi uszoda építése - galéria

Zalaegerszeg városi uszodájának építéséről folyamatosan beszámolunk. Lapunk utoljára idén januárban járt a helyszínen, ahol 50 százalékos készültségnél tartottak a ZÁÉV Építőipari Zrt. kivitelezői.

Kedden sajtóbejárást tartottak a létesítménynél, ahol az új fedett uszoda és tanuszoda épül, és a városi strand is megújul. A létesítmény acélszerkezetét a Weinberg'93 Építő Kft. gyártotta és szerelte a helyszínen.

Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A Modern Városok Program keretében 9,5 milliárd forintos beruházással megépülő háromszintes uszodakomplexum 8000 négyzetméteres lesz, a lelátóin 270-en foglalhatnak majd helyet.

A fedett uszodában egy 50 méteres versenymedencét, emellett egy 25 méteres külső medencét is kialakítanak.

A régi 25 méteres medencéből tanmedence lesz, illetve megújul a strand területe is. Az új medencék összesített vízfelülete 1852 négyzetméternyi úszásra szolgáló területet jelent. Az ötvenméteres uszoda rangos versenyek megrendezésére is alkalmas lesz. A tervek szerint az uszodakomplexum 2022 tavaszára készülhet el.