Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Látványos fotókon az organikus építészet jegyében felépült Hungarikum Hotel - galéria

Látványos fotókon az organikus építészet jegyében felépült Hungarikum Hotel - galéria

Lapunk is beszámolt a ZÁÉV Zrt. és a FERROÉP Zrt. kivitelezésében megépült Hungarikum Hotel múlt heti átadásáról. A Makovecz Imre tanítványa, Tamás Gábor által tervezett szálloda 79 szobával és 158 férőhellyel jött létre. Az organikus építészet egyik kiváló alkotásáról ezúttal egy részletes fotógalériával jelentkezünk.

A négycsillagos hotel kiemelt kormányzati beruházás keretében, nettó 7,895 milliárd forintból épült fel a lakitelki Hungarikum Ligetben. A komplexum 26 hektáros területen több mint 40 épület található.

A Hungarikum Hotel saját étteremmel rendelkezik és három konferenciaterem található benne, amelyek Bíró Zoltán, Bakos István és Kassai Lajos nevét viselik. Ezen túlmenően a hotel szobái egy-egy hungarikumról kapták nevüket, ezzel is erősítve a nemzeti összetartozást.