Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Nemzeti színekbe öltözött az Atlétikai Központ

Nemzeti színekbe öltözött az Atlétikai Központ

Ahogyan egyre közelebb kerül az átadáshoz, úgy egyre látványosabb is lesz a Magyar Építő Zrt. és a ZÁÉV Zrt. konzorcium által kivitelezett Nemzeti Atlétikai Központ (NAK).

Március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából, este 6 órától  piros-fehér-zöld színeket öltötte magára az épület.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a létesítmény ad otthont a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságnak. Az épület a Duna keleti partján, a város déli részén épül fel. A csepeli városrész a városfejlesztésnek köszönhetően teljesen megújul, és mindenki számára nyitott, sok zöldfelülettel rendelkező közpark lesz.

A Nemzeti Atlétikai Központ 35 000 férőhellyel várja majd a sport szerelmeseit a világbajnokságra, majd ezt követően 15 000-re csökken –a környező infrastruktúrával együtt. Az ideiglenes felső szint eltávolítása után a sportközpontban egy kör alakú terület marad, amely később megnyílik a közönség számára kikapcsolódás és szabadidős sport céljából.

Az eseményt követően a létesítmény a magyar atlétika kiemelt versenyhelyszíne és edzőközpontja lesz. A központ tehát nemcsak a versenysport, hanem a szabadidős és az utánpótlássport fejlesztésében is hangsúlyos szerepet kap. A budapestieket és a diákokat edzőpályák, futópályák, kültéri edzőterem, valamint számos egyéb sportolási és kikapcsolódási lehetőség várja majd.

A projektről részletesen IDE kattintva olvashat.