Állásajánlatok

A Vállalatunk a napjaink és az ország egyik meghatározó, dinamikusan fejlődő építőipari kivitelező nagyvállalata. Munkavállalóinknak izgalmas és kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínálunk, fejlődési és kiemelkedési lehetőségekkel.

megnézem

Videón Budapest legnagyobb kampuszfejlesztésének kivitelezése

Videón Budapest legnagyobb kampuszfejlesztésének kivitelezése

Látványos szakaszához érkezett Buda legnagyobb campusfejlesztésének második üteme. A főváros XII. kerületében lévő Csörsz utcában a Testnevelési Egyetemhez tartozó sportpályák és multicsarnok építése a ZÁÉV Zrt. kivitelezésében valósul meg.

A Budapest tíz legértékesebb folyamatban lévő építési projektje között szereplő beruházás látványos résszel gyarapítja majd az oktatási intézményt: a BAH-csomópont felé zöld öböllel és fasorral, éjszaka pedig egy különleges, LED-világítású kerítéssel, úgynevezett kolonáddal épülő campus nappal és éjjel is hozzátesz majd Budapest városképéhez.

A projektben megépül egy 1500 fős mobil lelátóval rendelkező multifunkcionális csarnok, amely kézi-, kosár- és röplabda, valamint torna gyakorlására és versenyfunkcióra egyaránt használható lesz.

Az alábbi videón a kivitelezés tavaly augusztusi állapota látható.

 

 

A csarnokhoz tartozó előtér alkalmas lesz egyetemi rendezvények megtartására is. A területen egy 200 férőhelyes mélygarázst is kialakítanak motortárolóval és elektromos töltőkkel, illetve egy 700 négyzetméteres konditerem is létesül majd egy 214 négyzetméteres elválasztható edzőteremmel.

 

Látványtervek: TSPC Kft.

 

A Csörsz utcai területen helyet kap még:

  • egy 400 méteres, 8 sávos szabadtéri atlétikapálya beépített sportszerekkel, ugrópályával, sportvilágítással és emelkedő futósávval,
  • egy 66 x 105 méteres, NB1-es méretű műfüves futballpálya 200 fős lelátóval,
  • valamint két kültéri teniszpálya is.

 

 

A projektben különleges tervezési elemként szerepel a BAH-csomópont felőli speciális kerítés, mely a kolonád nevet kapta. A kolonád egy raszteres dinamikájú hullámzó íves határoló motívum, mely lendületével a BAH-csomópont forgalmára reflektál.